Onze producten

Nu te ontdekken in apotheken en online

Over Laboratoires Nutrisanté


Sinds 1992 ontwikkelen en produceren Laboratoires Nutrisanté een breed gamma voedingssupplementen op basis van biologische ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De producten die ontwikkeld worden door Laboratoires Nutrisanté werken niet alleen in op voedingstekorten, maar ook op inefficiënte biochemische reacties om het evenwicht te herstellen. Met Nutrisanté kunt u uw haar verzorgen, uw natuurlijke weerstand stimuleren, opnieuw energie en vitaliteit opbouwen, de ongemakken van de menopauze bestrijden, enz.

Nutrisanté maakt deel uit van de Havea groep

De Franse groep Havea is één van de Europese leiders op het gebied van voedingssupplementen, cosmetica en hygiëne voor het hele gezin, infusies en theeën, etherische oliën... De producten worden in Frankrijk ontwikkeld en geproduceerd.

Sinds 1992 ontwikkelen en produceren ze een breed gamma voedingssupplementen op basis van biologische elementen van natuurlijke oorsprong, waaronder vele bekende merken, zoals Manhaé, UltraBiotique, ForceG, Vitarmonyl, Aragan en Biolane. Deze verschillende merken zijn verkrijgbaar in de verschillende grote distributienetwerken: apotheken en parafarmacies, supermarkten en hypermarkten, postorderbedrijven, e-commerce, in Frankrijk en in vele andere landen.

Havea is al bijna 45 jaar actief op de markt en zet zich dagelijks in voor de gezondheid en het welzijn van iedereen, zonder daarbij de belangrijkste hulpbron uit te putten: onze planeet!

Uw Noden